Autor: 021.rs

Novi Sad
27.07.2023.
11:40 > 12:24
U okolini Sombora, nadomak Bezdana, nalazi se jedno manje vikend naselje zvano Šebešfok koje po svojoj uređenosti odudara od mesta koje ste do sada posetili u Srbiji.
  • HU

    27.07.2023 17:05
    Prevod mesta Šebešfok je Brzi rt, a ne "brzi stepen", "brza tačka" ili "brzi vir"...
  • Dragutin

    27.07.2023 15:49
    Kiselo grožđe
    Tamo sam prvi put bio još krajem sedamdesetih godina prošlog veka. Prelepo je i čisto, lepo uređeno. Što se mene tiče ima samo jednu manu, kao i sva slična mesta - komarce! Kada sam ja tamo svi ostali su bezbedni pošto samo mene jedu. Ako bih hteo da provedem malo duže vreme na tom mestu morao bih da se svaka dva sata kupam u lavandi i bosiljku!
  • Član biblioteke

    27.07.2023 14:55
    Pikec...
    ...je najbolja i najstarija čarda, a riblji paprikaš je br.1. Dok paprikaš krčka preporučujem riblju paštetu na toplom tostu i dimljenu ribu . Fantazija.
  • Turista

    27.07.2023 13:15
    Bio sam tamo, lepo je, a par kilometara dalje gde je široki deo Bajskog kanala, je još mnogo lepše. Voda je čistija nego kod Šebešfoka i toliko bistra da kad zaronite na 2 metra, svejedno vas jasno vide. Ima i dosta ribe, za pecaroše je takođe milina. Pod uslovom da nije vetrovit dan. Na ovom drugom mestu je bio restoran sa kupalištem za goste restorana, dok Matijević nije kupio kombinat i restoran preuredio u svoju vikendicu. Ostaje vam da iznajmite nečiju vikendicu. Obavezno poneti zaštitu od komaraca, ima ih mnogo na oba mesta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna